Welkom op de website van Piano-onderwijs Henri Nijsten.

U vindt hier alle relevante informatie over de wijze waarop de pianolessen van Henri Nijsten worden ingevuld. De pianolessen worden gegeven aan beginners en gevorderden. De leeftijdscategorie is van 6 tot over de 80(!) jaar. De lessen worden gekenmerkt door grote veelzijdigheid. Ieder genre, elke stijl is mogelijk. Lees en raak overtuigd van de unieke wijze waarop leerlingen begeleid worden. Uiteraard mag u ook bellen of E-mailen voor informatie. 

Henri Nijsten is lid van de EPTA, een vereniging van professionele pianodocenten en pianisten. De EPTA-docentenbank is de enige lijst van pianoleraren op het internet waarvan vaststaat dat zij bevoegd/gediplomeerd zijn.  

Piano-onderwijs Henri Nijsten is gevestigd aan de Maria Gorettistraat 178 te Kerkrade De lessen worden gegeven aan de Maria Gorettistraat 178 te Kerkrade. Het is echter ook mogelijk om aan huis les te nemen waardoor leerlingen op hun eigen instrument in hun eigen vertrouwde huiselijke omgeving les krijgen. 

De mogelijkheid tot het afleggen van tentamens, de zogenaamde gradenexamens, bestaat. Voorbereiding op het conservatorium of de Musikhochschule behoort eveneens tot de mogelijkheden. Naast de ontwikkeling van de praktische vaardigheden zal dan ook de theoretische  kennis en de training van het gehoor intensief worden begeleid. Verschillende leerlingen die van Henri Nijsten pianoles kregen hebben hun pianostudie c.q. muziekstudie vervolgd aan de conservatoria van Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Amsterdam en Keulen.

Informatie is te verkrijgen door een mail te sturen naar info@henrinijsten.nl of door te bellen met: 06-36569490.

Piano-onderwijs Henri Nijsten is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 14112605. Het BTW-nummer is NL 155650725 B01.